ZiarMM.ro – un nou concept de ziar on-line in Maramures

ZiarMM.ro – un nou concept de ziar on-line in Maramures

15 Feb 2010 12 comentarii

De ce ZiarMM.ro? In primul rand, pentru ca m-am saturat sa scriu pentru altii, iar acei altii sa faca bani frumosi de pe urma materialelor mele. Materiale care pot fi folosite, de cei care practica astfel de lucruri, ca si o forma de santaj. Pentru ca le-am adus altora bani nu prin reclame, nu prin presiuni, ci prin simpla publicare a unor articole. Bani multi.

De ce ZiarMM.ro? Pentru ca am destule idei pe care le pot folosi in a dezvolta un nou concept de ziar on-line in Maramures. Complet diferit de ce exista acum pe piata media de la noi. Dincolo de sectiunea de stiri propriu-zise, ziarul va avea si articole de atitudine si investigatii, genuri publicistice aflate la grea suferinta in judet, cu toate ca numarul relativ mare al publicatiilor existente, atat electronice, cat si tiparite, nu ar lasa sa se inteleaga acest lucru.

Cu cateva exceptii, ziarele locale prefera a se limita la stirile zilei, evenimente efemere cu implicatii dintre cele mai banale, de multe ori. Subiectele cu adevarat importante sunt tratate ca simple evenimente. Si, in cele mai multe cazuri, finalitatea acestora nu este urmarita de jurnalistul care a documentat articolul.

De ce ZiarMM.ro? Pentru ca in Maramures exista un gol dat de lipsa unei reviste a presei locale. Cu cele mai importante titluri ale zilei reunite intr-o singura adresa. Nicio entitate media nu poate cuprinde toate evenimentele unei zile, pentru a oglindi realitatea cu cat mai multe amanunte care conteaza.

De ce ZiarMM.ro? Pentru ca mult prea canalizate pe celeritatea stirilor produse si motivate de a posta primele articolul cu accidentul din fata de la McDonald’s, site-urile de stiri din Maramures omit latura socializarii, atat de importanta pe internet. ZiarMM.ro va cuprinde multe sectiuni de informare, anunturi si de comunicare intre utilizatorii de internet. Dar asta doar dupa trecerea, cat mai curand, sper, pe noua platforma pregatita de specialistii in web design cu care colaborez.

Afla acum ceea ce conteaza, pentru ca restul se reduce la detalii, este ideea de baza a acestui concept on-line. ZiarMM.ro isi propune altceva decat exista acum pe o piata in care regulile sunt facute dupa un sistem complet diferit de cel al presei tiparite.

Taguri:

12 Comentarii

 • Comentarii, felicitari si atat.Oare cand vom crea un ziar care sa fie constructiv pe teme bine conturate.Stiu pentru acesta realizare ar trebui bani.Bani, bani, bani……Dar oare nu ar fi posibil si o socializare pe teme bine definite fara bani.O sugetie.O iei sau nu de buna.Treaba ta.Dar eu daca as avea o asemenea initiativa as lansa concursul “ziarit cu principii”-sunt sigura ca daca ar exista o asemena initiativa bine deifinita pe domenii de activitate categorii de varta si sex, ai descoperii multe lucruri frumoase despre oameni, ar descoperii adevaruri si ai putea sa construiesti anchete personale legate de fapte,adevaruri, barfe, preocupari, cultura, social, religie,arta, medicina, viata in general.Incearca sa te gandesti la acesta posibilitate.

  Cu stima.Ana

 • Mult succes Ciprian, te urmarim si la tv si-ti citim si articolele bafta

 • Mircea Pauseniuc

  Ce-i poti ura unui “nou nascut” ?……..sa creasca mare , sa se dezvolte iar peste ani si ani “parintii” sa fie mindrii de “odrasla” lor !
  Mult succes nou-nascutului ziar !
  Totusi, observ cu surprindere ca in acest ziar on-line nu exista SECTIUNE SPORT !……..de ce????

 • Mult succes.ZiarMM va figura la loc de cinste in sectiunea legaturi a blogului meu.

 • Felicitări pentru iniţiativa lansării unui site care, sunt convinsă ca va purta o amprentă 100% personală, şi va continua un drum început în forţă de o echipă pusă pe fapte mari, dar care a fost distrusă de şantaje. Sunt, însă, convinsă că în loc să te doboare, acestea te-au ambiţionat şi mai mult să lupti. Multă baftă şi îţi doresc să ieşi din tipare. Cu restul te descurci. :)

 • Felicitari pentru ziarul online, dar incearca sa fii impartial, altfel lumea o sa-si piarda foarte repede increderea in ceea ce scrii tu pe aici …

 • Felicitari pentru ziar d le Ciprian DRAGOS. a aparut la fix, sai vedem pe cei ce au zis ca nu esti bun dupa ce ai lansat infoomm.ro si ai făcaut din el un ziar bun.S U C C E S

 • calin viseu de sus

  bafta si cat mai multe articole ce intereseaza lumea….adica tu esti tare.

 • Felicitari si multa bafta!!!
  Super concept! Il vom privi cu atentie si din Irlanda.

 • Felicitari Cipri si multa bafta!

 • Bafta! …Si la cat mai multi vizitatori! :)

 • Sa vedem ce o sa iasa si cu socializarea asta.

Comentariu nou